Mönsteråsryttarna

2014
Gott Nytt År till alla bloggläsare!
Om ni tycker vi ska ändra på något så är det bara att skriva en kommentar, vi gillar kommentarer och vill ha flera!
 
 
 
 
Året som gått...
Hej!
Jag tänkte lägga ut några bilder-som bidrar till minnen- ifrån året som gott och jag hoppas att ni tyckt att det har varit kul att följa vår blogg. Jag är väldigt stolt eftersom att vi har ganska många besökare. ;-)
 
 
Mars:
April:
Maj:
Juni:
Augusti:
Min kompis red på Kelly:-)
September:
December:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ridning
Heej! 
Igår red jag med Linnea, som hyrde häst. Vi red ut i skogen och hästarna tittade på alla saker och tyckte massa grejer var läskigt. Men annars gick det bra, hästen Linnea red var lite pigg bara och ville springa om Dazlatan i galoppen bara, haha.
Idag red vi igen och då red vi i paddocken, det är inte alla år man rider ute i paddocken i slutet av december :) Hästarna i hagen bredvid störde oss en massa för de började följa efter våra hästar och massa. Men annars är jag rätt nöjd, har mest ridit ut de senaste gångerna och Zlatan var lite seg i början, men sen blev han piggare och gick på tygel :) I galoppfattningarna var han seg så jag tränade massa galoppfattningar och det slutade med att han ville galoppera när han inte skulle haha, så jag är nöjd. Detta var nog sista gången jag red på hela 2013...