Mönsteråsryttarna

Design
Jag skrev en massa om Dazlatan förut haha om någon orkade läsa. Men det var för det ösregnade förut och jag hade inget att göra!
Men ville bara säga att en ny design kommer nog komma upp här på bloggen senast nästa vecka tror jag. Så ni får hålla utkik! :)
/ Emma
Såhär såg bloggen ut från början!
 
Snart så
Hej!
Om bara några dagar så får vi rida igen! :D Och då kommer ju även bloggen uppdateras.
Jag tänkte kolla på hoppningen i stallet idag men gör nog inte det. På söndag ska jag på en lokal tävling här i Mönsterås och kolla även några kompisar som ska tävla. 
 
Jag är jättetaggad till att rida igen kommer bli så kul! Och jag har världens bästa ponny också så duktig och fin är han. Tänk när jag började rida honom den lilla fyra åringen som jag inte fick fram i skritt xD Nu ska jag rida mer noga i dressyren och få honom bättre riden. Och i hoppningen ska vi ha riktigt roligt nu.
Innan var han seg och svår han travade genom 60 banor haha. Men nu har vi jobbat med galoppfattningar och galoppen så det gått mycket bättre och det är lättare att få honom över hinder och hoppa banor. 
 
Kommer ihåg en tävling i maj, han var super fin hoppade bra galopperade bra och allt men han kollade på småhinder inne på banan och stannade två gånger i 50 cm... Typ vårt sämsta resultat med tanke på höjden och så. men i alla fall vi gjorde omstart och då rev han och stannade igen. Men jag var nöjd och glad ändå men ändå lite besviken 50 cm hade vi ju nollat så många gånger innan...
 
Vi skrittade runt lite och sen gick vi in och hoppade 60 cm. Jag tänkte att nu ska jag verkligen rida för han har hoppat alla hinder innan så då kan han! Jag var superkoncentrerad, på ett hinder tänkte han stanna men jag la på benen allt jag kunde haha och vi nollade. Det var vår andra nolla i 60 cm och jag var superglad. Han hade kämpat jättebra det var ju ändå väldigt varmt ute och allt.
 Han stannade elle rev aldrig längre på typ 3 träningar och vi hoppade en pay & jump som vi inte ens skulle hoppat. Men vi fixa det en superfin ponny som nollar rakt igenom och det bästa var vi hoppade på en bra tid! Ponnyn som  innan sprang så sakta nästan stod still hoppade en hel bana i bra galopp med bra tid. Då var jag riktigt glad. 
Sen dess har vi inte hoppat men nu är jag mer än taggad till alla träningar och tävlingar.
 
Zlatan har kunnat men vi var inte tränade tillsammans. Jag var van vid pigga känsliga ponnyer som sprang så fort de kunde hela tiden. Så kom jag upp på denna hästen och det var helt annorlunda. Men vi har tränat. Vi har inte tränat Dazlatan vi har inte tränat mig. Nej för vi har tränat oss båda tillsammans och på det viset har vi kommit hit där vi är idag. Jag har inte tagit honom till felfria rundor han har inte tagit mig dit. Vi gjorde allt tillsammans!
 
Han är världens snällaste ponny han kan stå lös i stallgången och sova. Det är den snällaste ponnyn jag någonsin har träffat men när man rider måste man våga man får inte vara rädd för bus. Jag älskar honom väldigt mycket och jag ska ta vara på all tid jag har med honom. Han var ingen ponny för mig i början men vi blev ett team och allt löste sig.
 
Vi har inte hoppat några höga klasser men vi har utvecklats och haft roligt tillsammans och det slår allt!
Idag har jag även ridit honom i 1 år och 7 månader! I mina ögon är han bättre än bäst!
 
 
 
 
Höökssaker
Haha, jag gör väl som Erika och Emma gjort. Det fanns mycket fint som sagt. Tänk om man hade pengar så man kunde köpt allt man ville, haha. Här kommer sakerna jag gillade lite extra.
 
            
 
 
Både dom röda och rosa var snygga. 
Amber och jag kör ju på röd outfit också, haha.
 
  
Älskade pannbandet på tränset
 
              
Gillade de färgglada stenarna
 
 
 
 
 
 
Gillade det mesta. Men detta är nog det jag gillar mest.
xoxo
Fanny