Mönsteråsryttarna

Mörkerridning
Hej!
Igår red jag med Erika & Sofia. Det var hoppträningar i ridhuset så vi fick rida ute i paddocken. Vi har bra belysning där så vi såg vart vi red ;) 
Jag trodde Dazlatan skulle vara jättebusig för det blåste mycket och då brukar hästarna va mer på tårna. Men han var jättefin igår och var lagom pigg. Så jag är nöjd!
Idag blev det inget stall för hästarna ska ju vila en dag så det blir att rida på lördag & söndag. 
Denna helgen är det även Stockholm Horse Show i globen, någon som ska dit?? :)
/ Emma
 
 
 
Lördag och söndag
 
Hallå!
I lördags var jag med och tävlade i ryckttävlingen som var på Bätteropp! Jag tävlade på Kelly och hon var oturligt vis ovanligt smutsig...typiskt när man ska tävla!! Hon var rejält lerig runt hovarna och var mycket smutsig i svansen, men resultatet blev att jag kom på delad fjärde plats med Fanny. Jag tyckte att det var väldigt roligt att vara med i en ryckttävling, för jag hade aldrig varit med i en sådan innan! ;-)
Efter det så pyntade vi i stallet, hängde upp granris med morötter och äpplen i och dammsög bort massa spindelnät. Det blev riktigt mysigt! Fanny och jag spikade upp en morot, haha.
(Glömde att säga att denna dagen var kall så jag frös mycket om tårna...)
Sedan hann vi att rida också och då red vi ut med Mikka och då red vi korta Nisses runda;-)
 
I söndags var det julskyltning i Mönsterås och det var svinkallt!! Men det var väldigt roligt och det kom väldigt många barn som ville komma och rida. Vi hade med oss Kelly och Pascal och de gick fint med alla små barn.
 
//Erika♥
 
 
 
 
 
 
 
Helgen
Hej!
 
I lördags var det först rykt tävling. Jag hade New Girl "Pinglan" och det gick inte så jättebra men jag är ändå nöjd med tanke på hur hon såg ut innan! Sen julpyntade vi stallet och det blev jättefint fast jag frös jättemycket för det var verkligen kallt! Sist på dagen red vi ut, jag, Fanny, Erika, Sofia och Mikka. Det gick bra fast när vi var ute i skogen så började Dazlatan bocka lite haha.
 
I söndags red jag först Dazlatan i ridhuset själv. Det gick jättebra och jag är nöjd med ridpasset! Sen tog jag in Kelly & Pascal och när jag var klar med det kom Erika & Sofia. Vi fixade hästarna sen lastade vi och åkte till ponnyridningen vi skulle ha på julskyltningen. Det var jättekallt ute så vi frös. Men det var rätt många som red och hästarna var duktiga! 
Jag och Bell vintern 2011!
/ Emma