Mönsteråsryttarna

Höstlov
Nu har det varit höstlov och jag har varit i Stallet Måndag, Tisdag och Onsdag. I måndags red vi markarbete med Mikka och då hade jag Amber. Vi var 9 stycken i ridhuset och det var ganska trångt. Men annars gick det bra. Tisdags var vi bara uppe hela dagen. På kvällen var det spökrunda och det var mycket folk. I onsdags så skulle vi rida ut en långrunda. När vi ridit halva så kom det ett par kabeltunnor, så Amber gick ner i diket för att hon blev rädd, haha. Sen efter en liten bit till så kom ett par till. Vi travade förbi de men Amber blev rädd och skenade ut i skogen. Jag trillade av och fick näsblod och en svullen näsa. Amber fortsatte springa in i skogen, men Anna-Lena ropade på henne så hon sprang upp på vägen och Emma tog henne. Jag stog lite in i skogen en bit bort och blödde näsblod i cirka 2-5 min kanske. Men sen red vi hem när jag satt upp. Det gick bra vägen hem. Efter det så satt vi vid klubbstugan och åt Hamburgare i solen. Sorry för dålig uppdatering från mig. 
Här är en bild från ridhuset på spökvandringen. 
xoxo Fanny
 
 
Måndag & Tisdag
Hej! Denna vecka är det ju höstlov så då är det ju stallet som gäller nästan varje dag ;)
Igår var jag i stallet hela dagen. Jag red markarbeteslektion med Dazlatan och det gick jättebra. Det var lite kul för han hoppade över en bom på marken, haha.
Idag har jag varit i stallet i nästan 10 timmar. Jag har varit med alla snälla bätteroppare och fixat en massa i stallet. Vi ströade åt alla hästarna med spån och torv. Sen på kvällen var det ju spökrundan och då gick jag med Erika & Sofia. Vi skrek en del men det var roligt :)
Imorgon är det långritt så då blir det stallet igen.
/ Emma
 
Här är några bilder från mobilen som jag eller någon annan har tagit :)
 
Höstlov
Hejsan!
Nu ska jag skriva lite om några ridpass.
I lördags var alla vi uppe i stallet, men Fanny och Sofia red ut och Emma och jag red ut en liten runda och sedan i ridhuset med lite dressyr. Kelly kändes bra och taggad inför hoppningen.  Sedan efter så byggde vi banan som skulle va till hoppningen, smörjde våra sadlar, gav hästarna betfor och sopade hela stallet. Vi fick ganska mycket gjort!!
 
I söndags var tävlingen.
 
Igår red jag lektion på Kelly! Vi hade dressyr och det gick bra!:-)
 
 
Det hela började med att Kelly låg och rullade sig i hagen.hehe