Mönsteråsryttarna

Gott nytt år!
Jag tänkte bara säga ''gott nytt år''! Mönsteråsryttarna har haft ett fantastiskt kul ridår. Vi har gjort massa roliga saker tillsammans, och jag tycker hästarna har sköt sig bra också!:) Tack till alla som har följt Mönsteråsryttarna det här året. Hoppas ni fortsätter 2015. Mvh och Gott Nytt År//Sofia
2014 Del 1
Januari
I januari gick allt jättebra för mig. Dazlatan var fin och pigg varje ridpass. Vi red mest dressyr men även lite hoppning. Vi hade haft lite vila från hoppningen så när vi hoppade blev Zlatan jätteglad och bockade och busade en massa. Det blev en bra början på året! Vi red även på de andra hästarna i stallet. Jag red på Cinderella en eller två gånger och även på Pascal en gång.
Februari
Vi red ut i snön, kommer inte ihåg så mycket från februari, det var sportlov och jag började hoppa lite ordentligt med Dazlatan igen.
Mars:
Årets första tävling var och jag och Dazlatan hoppade våran första avd A, vi vann tillsammans med Erika & Kelly. Ridningen rullade på och vädret blev bättre och bättre. Vi hoppade lite hinder i skogen och jag red Lillan på lektionerna.
April:
Det var påskhoppning och jag hoppade 70 & 80 med Dazlatan. Det var påsklov och jag provade på voltige. Jag fyllde 15 år och vi red på ängen. Vi var på Big Bang med stallet där vi bowlade och spelade lasergame.
 
Maj:
Jag tävlade skol-DM i Nybro på Amber. Jag hoppade en klubbhoppning med Dazlatan och nollade båda klasserna. Jag och Erika bytte hästar en dag, så jag red Kelly och Erika red Dazlatan. Mamma, jag och Dazlatan var ute på promenad i skogen. Denna månaden tog jag även moppekörkort, så jag kunde köra till stallet själv ;)
Juni:
Det var lokaltävling på Bätteropp och jag nollade LD & LC. Hästarna fick sommarvila och vi fick sommarlov. Det var rätt varmt ute så vi red en del på kvällarna. Jag och Erika var i Ullared i två dagar.
Del 2 kommer någon annan dag!
/Emma
 
 
 
 
 
2015
Gott nytt år 2015!
önskar: Emma, Erika och Sofia
Hoppas ni gillar bloggen och tänker fortsätta att följa den!
Det är kul om ni kommenterar och sprider den vidare. :)
Ha det bra!