Mönsteråsryttarna

Hej
Hej! 
Eftersom vi inte rider så mycket nu så blir det inte så mycket uppdatering. Men jag kommer visa vad jag köpte på Ullared någon dag snart och sen har jag även ett annat inlägg som handlar lite om bloggen på gång också. Och sen får vi väl se om Erika och Fanny skriver något.
 
V.31 ska jag hyra Dazlatan hela veckan så då lovar jag att jag kommer skriva här! :D Och om det är någon annan som ska hyra då eller funderar på så kan ni säga till så kan vi rida tillsammans, för det är ju alltid roligt (:
 
Hoppas att alla har en bra sommar! //Emma
 
Hästprylar från Ullared
Hallå!

Måndag till tisdag var jag och Emma på Ullared. Och såklart köpte man massor av saker, kläder, schampo, strumpor och ja, allt möjligt. På kvällen han vi spela minigolf, bada och slå in presenter ;)
Här är de hästprylarna jag köpte på Ullared! :) 
Ha det bra, /Erika 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Våren 2014
Nu är det sommarlov och idag är sista fodervärdsdagen på ett tag. Men jag ska hyra Dazlatan en vecka i sommar och sen ska vi nog måla och städa och så i stallet tror jag. Så jag kommer nog va i stallet en hel del ändån.
 
Denna terminen har gått så bra för mig och Dazlatan. Är verkligen nöjd!
 
I januari var det mest träningar och dressyr som gällde. Vi hoppade lite småhinder bara. Dazlatan började gå på tygel i dressyren och var pigg som tusan när vi hoppade och bockade efter alla hinder.

I februari hoppade vi en eller två gånger, det gick jättebra och jag kunde knappt stanna honom. I dressyren fortsatte han att vara duktig. Vi hann även med den enda ridningen ute i snön!
 
I mars var årets första tävling, vi hoppade våran första avdelning A i 60 cm med 4 fel och vann, vi hoppade även en 70 cm med 4 fel. Vi gjorde även massa andra saker, roliga uteritter, hoppning i skogen och vanliga ridpass också såklart. Jag red även ridlektioner på Lillan, bästa storhästen!<3
 
I april fortsatte vi som vanligt. Det var påsklov och jag tävlade påskhoppning, jag hoppa 70 cm med Dazlatan och debuterade 80 cm. Vi hade 4 fel i båda klasserna. Jag fick även testa voltige och jag fyllde 15 år! 
 
I maj bytte jag och Erika hästar en dag. Jag och Dazlatan nollade både 70 och 80 cm på klubbhoppning. Jag tävlade skol-DM i Nybro på Amber. 
Nu i juni har vi ridit och tränat som vanligt. Den 1 juni fyllde Dazlatan 6 år, och det ridpasset gjorde han sitt första galoppombyte som vi tränat lite på i vår. Vi tränar vidare på det även i höst. Jag tävlade också på Bätteropps hemmatävling och nollade i både LD och LC. Dazlatan har varit jättefin i dressyren och verkligen börjat förstå vad han ska göra.
 
Ha en bra sommar!!!
/ Emma