Mönsteråsryttarna

Förra helgen
Hej! Nu tänkte jag skriva lite om förra helgen.
På torsdagen red jag själv i paddocken, Erika och Sofia red precis innan mig. Det var fint väder ute den kvällen så det var härligt. Dazlatan var ganska seg men det gick ändå rätt bra! Vi hoppade lite småhinder och då blev han allt lite piggare :) Jag avlsutade med att rida branta backen och galoppera på ett ställe i skogen.
 
På fredagen red jag, Erika och Sofia ut. Vi provade lite nya mysiga vägar. Haha det var lite kul för på ett ställe var det lite svårt att komma upp till en äng, så Sofia som red först red där och Pärlan stannade typ mitt i en brant backe och gick en jätterolig väg. Jag och Erika skulle försöka hitta en bättre väg så vi red mitt inne i en skog medans Sofia ropade på oss och hittade ställen där vi kunde komma upp till ängen på ett bättre sätt. 
 
På söndagen red jag med Erika, Sofia, Fanny och Erikas kompis. Dazlatan var jätteduktig och vi hade lite markarbete. I slutet på ridpasset red jag, Sofia och Fanny spökrundan och hoppade över ett litet hinder där. Det var jätteroligt och hästarna var pigga.
 
På fredagen ryckte jag Zlatans man lite. Han har varit ganska jobbig att rycka innan så vi har inte gjort det, men på fredagen började jag lite och det gick jättebra. Han stod still nästan hela tiden, förutom ibland när han skakade lite på halsen. Jag hade inte så mycket tid på mig så jag hann inte så mycket, jag får väl fortsätta någon annan dag snart igen :)
 
På torsdagen när jag red ut:)
Erika och jag provade lite hjälmar.. jag såg ut som en svamp haha ;)
Bästa ponnyn<3 
Så fin i rosa grimma! <3
 
/ Emma
 
Ridning!!!
Hej!
För det första måste jag bara berätta vad som hände i tisdags på ridlektionen. Det var ju jätteblåsigt och jätteregnigt och jag skulle egentligen haft en storhäst, men jag tog Ginger istället. Vi var bara fyra stycken i vår ridlektion i tisdags. Men alla hade satt upp utom jag, så skulle jag hoppa upp och då... gick proppen och det blev helt kolsvart i hele ridhuset... sedan gick det igång igen, men efter någon minut så bara släcktes det igen. Och visst är det typiskt att det händer sånt just när det är som värst väder :/
 
I onsdags blev Kelly, min lilla älskling halt.♥ :( Så denna helgen har jag inte kunnat rida henne, men nästa helg kanske jag kommer igång igen, det hoppas jag på i alla fall! ♥♥♥♥♥
 
Igår red jag Amber istället och det gick jättebra, hon gick i form och hade bra galopp och hon lyssnade till mig hela tiden. Jag red med Emma och vi hade det väldigt kul och trevligt. När det var 15 minuter kvar så bytte vi häst så jag red Zlatan lite, och den galoppen jag fick på honom...sådan galopp har jag aldrig fått på den hästen någon gång förut! Det var helt underbart, precis som det var att få rida Amber innan! ♥
 
Idag red jag med Sofia för Emma var i Kalmar. Allt började med att jag hälsade på Kelly och så i hennes lilla sjukhage. Amber stod också i en sjukhage bara för att jag skulle kunna få in henne från hagen, så jag gick in med henne. Kelly kände sig jätteensam och gnäggade och slog med hoven i marken. Sedan när jag var i stallet så hörde jag plötsligt massa hovslag och vem kom då in i stallet??, jo Kelly såklart hon ville ju inte vara ensam så hon sprang in. Och grinden till hagen hade gått sönder, och eltråden hade gått av, så hon hade nog tagit fart!!  Vi red ut i det fantastiskt, vackra och underbara vädret, och det var superhärligt. Amber och Pärlan tyckte också om det. Vi hade mysig galopp upp för en backe, men sen tog det stopp när det stod tre hundar och skällde hos en annan tjej. men det var ändå inte så läskigt, för vi kom förbi i alla fall ;) .
/Erika
Amber och jag♥  Sofia och Pärlan♥
Nu kommer ett par bilder på Kelly också.
 
Kelly bli frisk nu så att jag kan rida dig. Jag vet att du ändå inte vill stå ensam i en hage♥♥♥
Kompis med till stallet
Hello!!
Förra helgen på söndagen hade jag med mig en kompis till stallet (Malin) och hon red lite på Kelly och hon både skrittade, travade och galopperade. Malin hoppade en liten sockerbit också och jag tyckte att hon var väldigt duktig. Det gick väldigt bra med Kelly i stallet också hon var jätteduktig och snäll.
Jag red ju också och det gick superbra, jag hoppade en liten "cavalettistuds", eller vad man ska säga ;)mSedan hoppade jag en sockerbit och två bommar också! Sofia, Emma och Fanny var också med.
/Erika ♥
(Först kommer några bilder när jag rider)
Och nu på Malin då...
Okej Emma, du får också vara med på ett par bilder ;) ☺