Mönsteråsryttarna

Ridning på ängen
 Hallå!
Förra helgen red vi på ängen. Vi red bara en gång, så då blev det både lite uteritt (på vägen dit och hem) och dressyr (på ängen). Det var jättemysigt, och vi stannade vid ett äppelträd för att ta varsitt äpple. De var goda, men de var sura och sträva och smakade verkligen vilt. Plötsligt hörde vi ett motorljud och Emma sa direkt "Nu kommer det en skogsmaskin" Så jag gick in i kanten och började förbereda mig, och plötsligt ser vi vad det är...
Det är en liten man som kommer och åker på en veteranmoppe. När han kommer till oss så stänger han av och går förbi, han säger nåt ord, och sedan åker han iväg igen. Vi höll på att flyga av hästarna,  så vi skrattade ;)
När vi kom till ängen så red vi där lite skritt, trav och galopp. Jag fick riktigt fin galopp, och bra fart. Sedan körde Sofia och jag en liten galopptävling, och då vann hon och Pärlan.
/Erika
Ps. Är det någon som är sugen på att göra ett bloggbyte? :)
 
Fotoblogg!
Jag har skaffat en fotoblogg som jag kommer uppdatera då och då. När jag postat bilder skulle det vara kul om ni kunde ge tips och sånt
Tack i förhand :)   http://farilafoto.blogg.se/
 
Vecka 37 och 38
V 37
På fredagen red jag ut med Erika och Sofia. Det var jättemysigt ute i skogen. Aa har inte så mycket mer att säga men här är några bilder :)
På lördagen red jag markarbete på Dazlatan med Erika och Sofia. Dazlatan var jätteduktig den dagen så det var roligt att rida tycker jag. Efter det skulle jag ju få in Amber... men som vanligt gick det inte. Tillslut så fick vi in alla hästarna så då kunde jag rida henne. Hon var ganska pigg, som hon brukar :)
Här är en bild på Dazlatan från när Erika filmade lite.
 
På söndagen var det ju tävling i Hultsfred med Amber, men det har jag ju redan skrivit ett inlägg om.
 
V 38
Denna veckan hade jag prao på Bätteropp, så jag var där hela veckan. Jag fick göra ganska mycket olika saker, och det var roligt!
Jag red bara en dag, på lördagen. Då red vi på ängen. Dazlatan brukar alltid vara busig där. Men då gick han jättefint och det gick bra. På vägen dit hände det lite roliga saker.. men jag tror att Erika kommer skriva om dom. Under denna dagen byggde vi ju även banan och fixade massa inför lokaltävlingen på söndagen, och på den tävlingen var jag funktionär.
 
// Emma