Mönsteråsryttarna

Massa ridning
Ja, det har det varit de senaste dagarna. 
I torsdags red vi på ängen igen. Jag tränade på "lugna" galoppfattningar och galopp. Linaria var jätteduktig. Jag hade inget speciellt mål detta ridpasset, så jag 'bara red. Plötsligt när jag stod och pratade med Sofia hoppade det fram en hare rakt framför oss och rusade förbi. Vad tror ni hästarna gjorde? Svar: ingenting! De kollade inte ens på den, hahaha. 
 
Igår fick jag lite privatlektion av Emma o i dressyr ;). Vi tränade på ruter och skänkelvikningar. Linaria gick superfint när jag red ruter och bra i högervarvet på skänkelvikningen. Vänstervarvet gick sådär, men det är sådant man får nöta in. I slutet hoppade jag en studs på sju småhinder (30cm ) . Duktiga Linaria!
 
Idag red jag Linkan på en uterunda. Vi skrittade mest. Det är sådan skillnad att rida på Linkan mot Linaria, för han är så smal och liten, haha ;) Men det gick ju bra! Mysigt helt enkelt.
 
Kram Erika
 
Shopping
Hej! I måndags-tisdags var ju jag och Erika och shoppade på Ullared! De har väldigt mycket bra hästgrejer där, för bra priser! Jag tycker många av de sakerna jag köper där är både bättre och billigare än de jag köpt på Hööks. Det finns även en del märkesgrejer där, så ett tips är att åka till Ullared och kolla in deras hästavdelning!
Jag köpte ett träns till Vanezza, alla mina andra hästar har jag haft träns till och de jag har haft har jag sålt så jag hade bara Zlatans träns kvar och det är förlitet på henne. Så det är klart att hon också skulle få ett träns :)
Jag köpte även detta pannbandet som kommer bli superfint på henne!
Lädertvål och en burk till, läderbalsam, några servetter till läder som jag tänkte testa, en svamp och en flaska pälsglans.
Nya nummerlappar med stenar på, 2-pack.
Ett par ridhanskar som verkligen är mjuka och fina!
Vanliga ridstrumpor.
Ett par nya ridbyxor (förstår inte varför det är blommor där nere för det syns väl inte ändån? haha)
Sist men inte minst.. ett ridtäcke!
 
I torsdags var vi en snabbsväng i Kalmar och då gick jag in på Hööks. Där köpte jag ett par rosa skydd, de var på rea och jag har velat ha det jättelänge. Tycker de är så fina även om jag inte direkt har något annat rosa som de matchar till haha. Köpte även en rund svamp där eftersom det inte fanns några på Ullared.
//Emma
 
 
6-åring
Hurra hurra hurra!!!!!!🎆🎈🎂🎁🎇🎉🎊
På midsommardagen fyllde min lilla ängel 6 år!!! Jag var tyvärr inte hemma då så jag kunde inte gratta honom... Men det gjorde jag istället på måndags kvällen! Han fick ett guldigt paket, och där i låg turkåsa benskydd! Han är såååå himla snygg i dem!!//Sofia