Mönsteråsryttarna

Foto och pigg ponny

Hallihallå ;)
Igår var vi i stallet och borstade och fixade hästarna så dom blev riktigt fina. Sedan gick vi ut i skogshagen och tog kort.
Efter det gick vi in med hästarna, sadlade och red ned till vattnet. Linkan var riktigt pigg och galopperade gärna "lite" extra fort.

Bilderna från hagen kommer snart.
Kramisar Sofia <3

Hoppträning
Hej! Måndag igen och en ny vecka, visst ser vi fram emot det?! :)
 
Idag hade vi hoppträning med Emma inbokat. Vi red fram själva innan hon kom och sen när hon hade kommit började vi hoppa på ett av räckena. Då märkte jag hur övertaggad och tänd Linaria var idag och alltså så pigg har hon inte varit på länge. Efter lite jobb i början med att få samlad och ställd galopp kunde jag börja hoppa på riktigt och så gick det mycket bättre. Vi satte ihop kombinationen, räcket och oxern till en bana som vi hoppade några gånger innan vi höjde den. Sista gången gick hela banan jättebra och kag var verkligen nöjd med duktiga Linarias insats. Banan låg på slutet mellan 70-80cm :D
 
 
 
Imorgon tänker jag anmäla mig till en pay and jump som är på lördag, hoppas det blir bra! 
Hoppas ni får en jättehärlig vecka finaste ni, vi hörs!
Kram Erika
 
 
Igår var det dags igen..
För tävling! Och ännu en gång åker jag hem med en rosett, duktiga ponny! Nu får hon tre veckors tävlingsvila innan det är dags för tävling igen på hemmaplan.
Detta var första gången i ponnyallsvenskan och vi hoppade felfritt i förklassen. Tyvärr ett oturligt pet i lagklassen men annars en runda jag känner mig riktigt nöjd med, den känslan jag hade då är den jag känslan jag vill ha.
 
Under dagen fick vi låna en hage på tävlingsplatsen som hjälpte hästarna jättemycket, det hade inte varit kul för dem att stå i transporten hela dagen. Amber trivdes superbra där och stod nästan och sov när jag skulle hämta henne inför lagklassen.
/Emma