Mönsteråsryttarna

Sista ridpasset 2016
 
Här är filmen från när Erika var med mig, visst ser det inte ut att vara december ute? Jag är ganska nöjd med detta passet, eftersom hon inte har gått lika mycket nu de senaste veckorna som hon brukar är hon lite stelare och håller inte samma stadiga form som hon brukar. Det kan ju självklart bero på min ridning också. Men jag är ändå nöjd med min lilla Pingla, tänk vad långt vi kommit på ett halvår ändå. Detta blev faktiskt det sista ridpasset för 2016, ett år med en massa händelser. Ska försöka sammanfatta det i ett inlägg lite senare.
 
Men tills dess, gott nytt år allihopa!
Jobbigt när hon inte lyssnar...
 
Hej på er! Idag är det årets sista dag, hur känns det egentligen? Jag skulle säga att detta året har gått supersnabbt, men ändå har jag hunnit med så himla mycket! Det känns bra ;) 
 
Igår red vi troligtvis årets sista ridpass. Vi red i grannstallets paddock eftersom vår var stelfrusen, så dit gick vi. Väl där jobbade jag Linaria på riktigt för första gången på över en vecka. Så himla skönt att äntligen få kunna jobba henne i en mjuk paddock i alla gångarter när det var ljust ute. När jag hade jobbat henne i alla gångarter började vi hoppa klockan, som är en väldigt bra övning. Man rider på en volt och så står det ett hinder på varje kvart, kan man säga. Riktigt bra övning för Linaria som är så svårsvängd i galoppen. Övningen gick mycket, mycket bättre än vad jag hade tänkt mig. Jag kunde hoppa alla hinder i galopp utan att hon varken skenade iväg eller inte gick att svänga. 
 
I slutet blev jag dock riktigt trött på henne då hon bara drog i galoppen och varken svängde eller tittade sig omkring vilket resulterade i att hon hoppade rakt på ett litet räcke. Hm, efter det hoppade hon i alla fall bra, så jag kunde avsluta där! 
 
Ha ett bra nyår, så hörs vi! :) /Erika
 
Kelly ❤
I onsdags var jag med Emma i stallet som hästskötare och fotograf. När Emma hämtade sin ponny passade jag på att hälsa på Kelly, min första foderponny. Hon var sig lik, utöver att hon hade blivit mer vit än vad hon var innan haha. Sötaste Kellan, så himla kul att få träffa dig igen, saknar vår tid tillsammans!