Mönsteråsryttarna

Snyggt, hästigt halsband
Jag hittade ett riktigt snyggt och hästigt halsband på Gina Tricot när jag var i Kalmar. De har ju en egen hästkollektion med både ridkläder och vanliga kläder inspirerade från hästar, typ ;). Det jag inte visste var att de grejerna fanns i butikerna så när jag var på Gina Tricot i Kalmar blev jag väldigt glad! Köpte i alla fall detta snygga halsbandet som just symboliserar det jag älskar, det jag helst av allt gör. Visst är det snyggt?! 
//Erika 
 Det är två stigbyglar korsade i varandra ;)
 
Hur känner vi varandra egentligen?
Vi fick en fråga av en bloggläsare: Hur känner vi tre varandra egentligen? Och det är ju en helt självklar fråga som vi aldrig har skrivit om här. Men här har ni svaret. :)

2013 blev då jag och Sofia fodervärdar på varsin ponny på ridskolan Bätteropp. Varför just jag och Sofia? Jo, vi är systrar. När vi började där red även Emma på en foderponny och hon red alltid ensam så då började vi rida lite tillsammans. Sedan blev det ju så att vi alltid red tillsammans och hade så mycket kul! Tack vare det är vi nu bästa vänner och driver denna bloggen, Mönsteråsryttarna! 

Idag rider vi tre tyvärr inte tillsammans längre eftersom att våra hästar bor på olika ställen. Men vi brukar försöka träffas så ofta vi kan när vi är lediga och ibland följa med varandra till stallet och ta kort t.ex. Men vi är fortfarande lika bra vänner bara att vi inte rider så ofta tillsammans längre. :)

När ponnyn älskar mat lite för mycket
Vanezza i ett nötskal ;) Ställer sig mitt i höet, ni ser ju att hon har hö ända upp till knäna haha. Ingen tanke alls på att dela med sig till resten av hästarna som snällt står i kanten och ger plats åt varandra. 
/Emma