Mönsteråsryttarna

Inköp från mässan
Hästgodis på lösvikt. Man får välja mellan olika sorter, smaker och former på godisar. 
 
Stallboken 2017. En kalender/almanacka. Finns inte bara plats för planering utan även annat som kan vara bra att ha koll på som hästägare/ryttare. 
 
Pannband från HVpolo. Var till och med 30% på det och jag som fullkomligt älskar pannband gjorde ett riktigt kap, haha. Jättevarm och skön.
 
Ridstrumpor i ull. Supervarma, de fungerar faktiskt, och så riktigt snygga och sköna förstås. 
 
Blev inga jättestora köp men jag är väldigt nöjd i alla fall.  Alltid lika kul att gå på hästmässa! /Erika
Månadens bild-November
Kanske skulle jag haft en träningsbild istället när vi har tränat så mycket denna månaden, men det hade jag ingen bra. Under denna månaden blev det snö ett litet tag. Detta är efter ett ridpass och visst ser det härligt ut när solen lyser? 
Under november så har jag fått jobba en hel del med Pinglan, men vi har också kommit igenom ett problem vi hade. Förut var det varje ridpass men nu är det ganska längesen det var så jobbigt. Vi har också varit med på våran andra tävling. Nu ska vi fortsätta träna under december, och jag hoppas att det kommer lite snö runt jul så att vi kan träna lite i djupsnö också. Det hade varit härligt och dessutom bra för hästarna. 
/Emma
FILM 25/11
Här är en film från i fredags. Det är mörkt och dålig kvalite men lite ser man iallafall. Precis innan det stängs av börjar hon bli riktigt fin och efter det var hon mycket stadigare och bättre än på filmen. Men tyvärr så tog minnet slut. Men nu har jag iallafall en till film på henne, har ju inte så många och det är ju alltid kul att ha för att få se utvecklingen. 
Ha en bra dag!! /Emma