Mönsteråsryttarna

Detta händer i helgen
Hejsan! Då var det fredag och helg igen. Jag går i skolan länge på fredagar vilket inte är det roligaste men det ska bli skönt att komma hem sedan och bara mysa.
Mina planer denna helgen är att försöka rida båda hästarna. Inte alltid jag gör det utav olika anledningar men denna helgen är det planen så får vi se om den håller. Hoppas att det blir som jag har tänkt mig men man vet aldrig.
 
Amber var det länge sedan jag red ut med så det får bli en uteritt för henne och sen ett markarbetespass hade jag tänkt. Henne är svårast att hålla planen med eftersom hon inte alltid vill in från hagen men det brukar funka för det mesta. 
 
Pinglan ska få gå lite markarbete hon också och sen får vi se om det blir dressyr eller uteritt den andra dagen. Det beror lite på om någon annan vill rida ut eftersom jag aldrig rider ut själv. Kanske blir det en liten kombination av båda.
En bild som alltid kommer vara en favorit. Från en mysig uteritt på en av mina tidigare foderponnyer tillsammans med Erika för två år sedan.
/Emma
 
Ett nytt inköp
Schabrak kan man aldrig få för många av, eller vad säger ni? ;) I helgen var jag och mamma i stan och då fick detta följa med hem. Det var nedsatt pris och det var faktiskt min mamma som köpte det. Kul att ha lite nytt och detta är faktiskt mitt första schabrak som är rosa. Mina favoritschabrak är faktiskt de som har en vanlig färg som tex grå eller svart och sen en annan fin färg i passpoalen/kantbandet. De brukar jag alltid tycka är snygga. 
 
Vilken är er favoritfärg på schabrak?
Vaccination

Igår var det dags för vaccination igen. Vi har väldigt tur för vi behövde bara lasta hästarna och köra till veterinären. Den ligger ganska nära stallet. Linkan var jätteduktig och gick in direkt i transporten. När man väl är på plats går veterinären in i transporten och tar sprutan, väldigt smidigt!

Hoppas ni har det bra, kram Sofia <3