Mönsteråsryttarna

Dags för lov
Hejsan!!
Igår startades sportlovet med en tacokväll hos en kompis, en bra start på lovet som nu äntligen har börjat. Mitt lov har ett fullspäckat schema vilket ska bli jättekul, då behöver jag ju iallafall inte ha tråkigt varje dag. Vet dock att jag säkert kommer vara supertrött på kvällarna sen.
 
Måndag, tisdag och ondag ska jag hålla teorikurs i stallet och vara där hela dagarna och hjälpa barnen. Jag ska även klämma in mina egna ridlektioner under de här dagarna. Att vara i stallet på loven är verkligen superkul, man får göra det man gillar bäst och har aldrig några krav på att man ska vara hemma en viss tid för att göra något annat. Utan nu kan man spendera hela dagarna i stallet och hur bra är inte det!?
 
Torsdag åker jag mot scandinavium och Göteborg. Har längtat efter Göteborg horse show i flera månader nu och det är så roligt att det äntligen är dags. 
 
Kommer hem därifrån på lördag kväll så då hinner jag med ett ridpass på Pinglan sen på söndagen också innan lovet är slut. 

Ett riktigt hästlov blir det, precis som det ska vara. :)
Nu ska jag snart till stallet och rida Pinglan. Förra helgen tog jag verkligen tag i våra problem ordentligt och det gav resultat på veckans träningar. Så nu hoppas vi att det har hållt i sig, hade verkligen varit underbart. Men om inte så är det bara jobba på igen, nu har jag iallafall kommit på hur jag ska komma igenom problemet.
 
Vad har ni för planer för idag?? Kram Emma
Isabel Håkansson

Hästiga lov är så underbart!! Mina planer för idag är att ta in på hotel med pappa och syrran, käka nån god middag och bara ha en lugn och skön lördag! Kram <3

Svar: Låter ju som en riktig toppenlördag, kram!! <3
Mönsteråsryttarna

Bella

Hoppas att du får en bra dag, kram!

Svar: Tack desamma, kram!
Mönsteråsryttarna

Amanda Jona [SPONTAN]

Låter som att du kommer få ett riktigt bra lov :)

Annie

kul med göteborg horse show! Idag har jag tävlat. Film finns på bloggen :)

Svar: Kul, ska kolla in den :)
Mönsteråsryttarna

Josefin

åh härligt. Jag saknar att ha '' lov '' hade varit skönt att få det från jobbet lite då och då haha :) Ha en toppen bra vecka fina du! kramar

Svar: Haha ja förstår det. Tack detsamma! :) kram
Mönsteråsryttarna

Emelie Andersson

fina bild :)

Svar: tack:)
Mönsteråsryttarna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress