Mönsteråsryttarna

Not fun...
 Mitt sportlov har varit jättehärligt. Vi har varit i Kläppen och åkt slalom vilket var suuuperkul! Igår kom vi hem och jag längtade verkligen tills idag då vi skulle rida Linkan och Linaria. Men självklart skulle Linkan inte gå in, och det kan jag säga att det är inte kul när man längtat i en hel vecka. För förra gången vi skulle rida och gången innan det så ville inte Linkan komma in. Jag blir så besviken, det är precis som vi har tappat "relationen". Erika har erbjudit sig alla gånger att jag får rida Linaria istället, och det är ju jättesnällt. Men man tappar verkligen lusten att rida och det känns inte bra. Jag blev så sjukt besviken idag för min känsla va att "nu har det vänt, nu kommer han in". Men det är klart att han inte gör, och jag fattar inte vad problemet är! Linkan och Linaria går tillsammans med två andra hästar, och det är ju lätt att de fyra trissar igång varandra. Imorgon ska nog Linkan och Linaria gå i en egen hage och förhoppningsvis får vi in de! 
Har någon av er något tips på vad man ska göra när hästen bara vänder rumpan till och går eller travar iväg?! Behöver verkligen tips nu!!
 
Sofia 
MIN BÄSTA VÄN❤️
Nicole

Härligt att du har haft ett bra lov. Undra varför hon går ifrån dig, men har du testat att komma med godis eller något liknade i hagen när du ska hämta henne? Hoppas det löser sig iallafall! :)

Svar: Det är ju jättekonstigt, för jag har testat med en hel hink godis. Men tack för tipset ändå. <3
Mönsteråsryttarna

Tuva Björnwall

Men gud vilken mysig bild!!

MALIN

Vilken fin bild! Hoppas du får en bra lördagskväll :) Kram

Dixi Wonderland

Har du testat att googla om problemet? :) Kanske finns andra som haft samma problem och skrivit om det :)

Svar: Tack för tipset, ska kolla 👍🏻
Mönsteråsryttarna

Lina

Hade samma problem med min b-ponny och det som hjälpte var att ta med kraft foder ut i en hink och skaka. Då ville han oftast komma in annars var det att ta hjälp av någon annan och försöka lura han på något sätt! Så tråkigt när hästarna inte vill komma in! Har hänt sååå många gånger att jag fått ställa in ridningen på grund av detta!

Svar: Jag har redan testat med godis och kraft men han går/springer bara iväg... Men tack ändå. <3
Mönsteråsryttarna

Josefin Nilsson

Åh hoppas att problemet snart löser sig, jag förstår verkligen att besvikelsen blir stor för man älskar ju sin häst och vill att den ska komma till en <3 Jag brukar ha med godis till hagen och sen vänta på min ponny, kommer inte han så ger jag lite godis till de andra hästarna, ibland blir han också sugen på att komma då ;) Lycka till <3

Svar: Ja, jag har redan testat med godis. <3
Mönsteråsryttarna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress