Mönsteråsryttarna

Snabba ponnysar
Hej på er! Hoppas ni har haft en bra lördag och får en trevligare kväll. :D
 
Igår red vi ju i paddocken. Vi körde dressyr och jag jobbade mest med att få igång Linaria samt att jobba tempo och form i trav på volter. I det hela stora gick det jättebra och hon lyssnade faktiskt väldigt bra. Jag jobbade inte så jättemycket galopp, men det jag gjorde satt jättefint. Det bästa var att hon hade sådan rund och fin och jämn galopp vilket gjorde att det bara rullade på. I slutet bytte jag häst med Sofia och tog lite galopp på Henkie.
 
Idag hade vi markarbete och hade byggt upp två precissionshoppnings-hinder. Jag började med att jobba Linaria i olika tempon och på små volter här och där. Hon var jätteduktig och även galoppen satt fint. Det jobbiga började när vi skulle hoppa då galoppen helt och hållet ballade ur. Hon drog upp huvudet, tog tag i bettet och bara sprang.  Efter många lugnande varv på volt gick det bättre och vi kunde hoppa vidare. När vi väl kom in i det gick det verkligen superbra! ❤️ 
 
//Erika
Alicia

Skönt att du fick kontroll över situationen och fick som du vill till slut. Ni är sjukt fina tillsammans!😍<3hur hög är hon?

Svar: Tack ❤ Hon är aldrig mätt men hon är runt 1.30. Jag tror i alla fall att hon är en C-ponny och jag hoppas på det också ;)
Mönsteråsryttarna

Natalie

Låter som två jätteroliga ridpass! Hoppas allt fortsätter på den positiva vägen :)

Brieditis Eventing

vad bra övning. Skönt att hon slutade så bra. :)

Tuva Björnwall

Härligt med två bra ridpass! :)

Dixi Wonderland

Duktig du är :)

Emelie Andersson

vad härligt med ett sådant bra pass :)

Nicole

Vad bra att markarbetet gick bra och att galoppen blev bättre. :)

MALIN

Sååå underbart med hästar :) Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress