Mönsteråsryttarna

Ridläger 2017 dag 1
Hej på er <3 
Förra veckan var ju jag och Sofia på ridläger/träningsläger och det var verkligen så himla kul, lärorikt, roligt och mysigt! Har verkligen saknat att få gå på ridläger under somrarna nu i några år. 
 
 
Dag 1 var ju på söndag eftermiddag och vi började med att delas in i grupper samt få lite info. Efter någon timme var det min grupp som hade träning och då hade vi dressyr/markarbete. Jag red då på Henkie. Först jobbade vi hästarna på volter i alla gångarter innan vi började med en övning med hopp. Jag skulle tänka på att hålla händerna på samma våning eftersom jag hela tiden drog min vänsterhand mycket närmre kroppen än min högerhand, därför fick jag jobba mycket på det! Henkie, han gick jättefint hela tiden, ställd och böjd i högervarvet vilket han verkligen ALDRIG gör, haha. Men just då gjorde han det och var superduktig! 
 
Sedan hoppade vi den lilla övningen som bestod av galoppvolter och hopp där man skulle byta galopp. Henkie var jätteduktig nästan hela tiden. Det som inte gick så bra var att han var jättestel på volterna, men utöver det gick det super! 
 
Innan vi gick och la oss badade vi och åt tacos hela gänget <3 /Erika
 
Tilda

Åh vad mysigt med ridläger och kul att första dagen gick så bra! <3

Britten

Vilken härlig första dag ni verkar ha haft! Och Henkie är inte så dum! Väntar med spänning på rapport från Dag 2.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress