Mönsteråsryttarna

Effektiv stallsöndag <3
Hej på er! Idag var det så himla fint väder på morgonen, så det var ingen snack om saken att ta moppen till stallet. Solen sken och himlen var alldeles klarblå! Wiho, vårkänslor på topp!!
Först mockade vi ur alla boxar (tre st),fyllde på nytt vatten, hö, kraftfoder och gjorde iordning höpåsar. Sedan sopade vi hela stallet, mockade och plockade ut hinder ur paddocken. När vi efter drygt en timme var klara med allt gjorde vi iordning varsin hink och gick ut i hagen för att hämta in Linaria och Henkie. 
 
Henkie hade hittat till sina kompisar idag och stog på ängen och betae som de andra. De senaste veckorna (sedan han kom till oss) har han bara gått fram och tillbaka längs en sträcka där han kan se sina gamla komppisar ochsin gamla hage. Jag har varit rädd att han ska bli psykist sjuk för att han bara går fram och tillbak dag in och dag ut. Men (!) idag gick han inte där utan han gick med de andra ponnysarna och åt gräs "yes" skrek en röst inom mig, haha. 
 
Red på Linaria och jobbade henne mest på volter. Hon gick väldigt fint i traven där jag fick en fin form på henne när jag red utan stigbyglar. Blev så glad när jag hade så bra kontakt med henne. :D Galoppen var jobbig i början då hon bara stack med mig men efter lite kämpande och jobb med att få henne  med mig fickvi till slut drömgalopp! Så bra gick det faktiskt!
/Erika
Josefine

Låter ju som en helt fantastisk dag! :D

Isabel Håkansson

Så fin design ni fått till :D

Svar: Tack så jättemycket! <3
Mönsteråsryttarna

MALIN

Sådana söndagar tycker vi om! Härligt! Kram

Emelie Andersson

vilken mysig bild :)

sv: ja det var helt underbart och så mycket grejer.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress