Mönsteråsryttarna

Fredag och helg
En rolig bild från i somras, två favoriter på samma bild ♥ Den ena dock lite gladare än den andra, haha.
 
Hej på er!! Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en bra vecka. Äntligen är det ju fredag igen och det betyder först veckans längsta skoldag, men sen helg! :D 
 
Denna veckan kunde vi vara ute på min ridlektion i måndags när vi hade dressyr. Skönt att börja rida ute nu och slippa ridhuset, bättre variation blir det då också. Förresten så var Pinglan superduktig på den lektionen, och på onsdagens hopplektion ger jag nog både mig och Pinglan en guldstjärna. Jag har inte tyckt hoppning varit så kul den senaste tiden men i onsdags bestämde jag mig för att hoppa och det gick superbra. Så efter det kunde jag åka hem och känna att jag var nöjd.
 
Mina planer för helgen är att rida ett dressyrpass och en uteritt. Förhoppningsvis håller sig vädret nu så det går rida på ridbanorna även i helgen. Det tycker både jag och Pinglan är mycket roligare. Nästa helg blir eventuellt årets första tävling för oss.
 
I helgen kommer även del 2 av mina tidigare ponnyer upp, samt vad jag köpte i Göteborg. Tror även det kommer hända lite annat kul på bloggen, så håll utkik!
 
Vad har ni för planer i helgen?

Ha en bra dag! / Emma
 
Nicole

Har också veckans längsta dag i skolan men det är ju helg sen. Ha en jätte bra fredag! :)

Svar: Ja precis, detsamma :D
Mönsteråsryttarna

Britten

Såå söta! Lycka till i helgen!

Svar: Tack!
Mönsteråsryttarna

Tuva Björnwall

Så söta!!

Svar: Visst är de ;)
Mönsteråsryttarna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress