Mönsteråsryttarna

Fredag och lördag v. 9
Hejsan på er! 
Efter denna helgen finns det verkligen mycket att berätta om, men jag börjar att berätta om ridpassen under fredagen och lördagen eftersom det var de enda ridpassen vi hann med. 
 
-I fredags red vi i paddocken och vi hade lite hoppning. Linaria var sjukt jobbig att hoppa med eftersom hon helt och hållet drog mot hindrena i full galopp och huvudet rakt upp. Inte kul alls!  TIPS!!?? Därför bestämde jag mig för att travhoppa, vilket alltid går mycket bättre när hon har det humöret. Problemet då är att man inte får in någon rytm utan bara får sakta av mellan varje hinder så det är lite synd. För övrigt hade vi ett ganska roligt ridpass, traven satt bra och galoppen sådär. Hon bockade i allafall två (!!) gånger vilket hon aldrig gör, så hon hade väl lite fredagsfeelings bara ;) 
Vart är vi!? 
 
-I lördags red vi ut en liten runda. Red mest skritt och trav men även lite galop vliket gick väldigt bra- hon stack ju inte i alla fall ;) Vi red i det nyhuggna området, så även om man har ridit där 100 gånger förut kände man knappt igen sig. Där hittade vi ett roligt dike att hoppa över som vi aldrig har sett innan, så det flög vi över ett par gånger.
 
kramisar Erika
Emelie Andersson

så mysigt med uteritt :)

Tuva Björnwall

Mysigt :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress