Mönsteråsryttarna

Två liknande ridpass
...blev det på Linaria och Henkie under helgen. 
 
I lördags var det dags för dressyr med cavalettibommar. Jag hade med mig en fin Linaria ut till paddocken som var snäll och skötte sig under hela passet. Jag jobbade mest i skritt och trav på volt, men även lite på fyrkant. I volten gjorde jag även en mindre volt och så travade jag över cavaletti. Jag tog bara några fattningar galopp i varje varv och nöjde mig sedan - underbar galopp var det! <3 Helt klart ett av de bästa ridpassen på väldigt länge! 
 
I söndags fick Linaria massage av blivande massören på förmiddagen. Hon tyckte verkligen om det och stod nästan och sov hela tiden, haha. 
Efter det var det dags att ta in Henkie, göra i ordning honom och sedan gå ut i paddocken. Jobbade ett liknande pass det jag gjorde med Linaria. Henkie är väldigt stel i sin högersida så det var lite kämpigt, men han mjuknade upp lite och han blev mycket bättre och lättare att arbeta med. Tog en hel del galopp också eftersom han både tycker det är superkul + att hans galopp är helt underbar att rida. Så mjuk och fin! <3 
/Erika
 
Bilder från november 2016 <3 Fina Linaria! 
Ellen - tävlingsryttare

Så fina bilder!

Alicia

Vad kul med bra pass! Superfina bilder också <3

Tuva Björnwall

Åh vad härligt :D

Emelie Andersson

Härligt med två bra pass :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress