Mönsteråsryttarna

Henkies födelsedag!
Hej på er! Idag, 5 maj är det Henkies födelsedag och såklart firades det med godis, klapp, mys och ridning! 
 
Först åkte vi ner till stallet på morgonen, kvart i åtta, och fixade lite med hagarna och lite vatten innan vi senare åkte vidare mot skolan som började halv nio. Mysigt att komma ner dit en helt vanlig vardagsmorgon och röra till det lite hos hästarna. ;)
 
När skolan var slut skyndade vi oss hem för att sedan åka till stallet igen för att rida. När vi kom började vi mocka, men när vi såg att Linkan var precis utanför dörren fick han komma in och då kom Henkie också (av sig självt) fram till stallet, så det var bara att gå ut och ta honom. En redan påsatt grimma och lite godis i handen gjorde att vi fick in honom direkt! Äntligen kanske han vill komma in från hagen! :D Väl inne ryktade vi hästarna och så fick de massor av kärlek eftersom det var födelsedag. 
 
 
Vi red ut och på vägen hem stannade vi till på terrängbanan och hoppade lite stockar. Henkie var så himla snäll och hoppade jättefint. Det blev ett par stopp, men det var pga mig, han var ju jätteduktig! Fick även till jättebra och lugna galopper på ängen som rullade på och den var väldigt skön att sitta i. Innan vi gick tillbaka provade jag att göra lite galoppombyten på ängen och från höger till vänster klarade han faktiskt att byta! Wow säger jag som aldrig riktigt lyckas med sådana där flashiga rörelser, haha. Duktig var han, den nyblivne lilla 12-åringen! <3
/Erika
 
 
(Ja, han har en svart kropp med en vit rumpa ;) )
Tuva Björnwall

Fina flätor!!

Tilda Barkselius

Grattis i efterskott till honom!

Tilda

Jättefina flätor! <3

Josefin

Grattis till honom i efterskott! massa kramar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress