Mönsteråsryttarna

Tillbaka på min favorit
Hej! Det var ett tag sen jag skrev här, och vill börja med att tacka er för alla grattishälsningar jag fick på min födelsedag. 
 
Det har varit ett påsklov bland annat där det var fullt upp hela dagarna med aktiviteter i stallet. Två riktigt intensiva dagar blev det men också några lugnare. Vi hade också en lokal ponnytävling hemma på klubben så det blev fix inför det samt en heldag som funktionär inne på banan. Detta var första gången på länge som jag inte själv var med och hoppade.
 
Jag har ridit lite andra hästar under tiden Pinglan varit halt, men förra veckan fick jag positiva besked. Veterinären var i stallet och Pingel visade ingen hälta. Så nu kan jag äntligen sätta igång henne igen.
 
I lördags när jag skulle skritta henne för första gången var hon snabb in i stallet. Trots att jag bara skrittade i 20 min på rakt spår, så var hon pigg, framåt och super arbetsvillig. Hon skulle gå fint i form och ville verkligen jobba.
Det märks att hon har saknat detta och hon är så glad över att få ridas igen! Så nu hoppas vi att allt fortsätter på samma spår och att ingenting händer.
/Emma
Emma Hellström

Härligt med positiva besked! :-)

Ellen - tävlingsryttare

Aaaw så söt bild!

MALIN

Hoppas att du har haft en härlig tisdag :) Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress