Mönsteråsryttarna

Vårväder
Hej! Nu är snart sportlovet slut men jag har haft ett roligt lov och jag har mest varit i stallet! :)
I torsdags red jag, Erika & Sofia ut. Hästarna var ganska pigga, vi hade väldig tur med vädret för när vi skulle åka hem från stallet så började det regna jättemycket. Efter det var vi i Kalmar och köpte lite saker. Det var en jätterolig dag! :)
I fredags var vi i stallet länge. Vi hjälpte Janne en del och sen pysslade vi om hästarna en massa. Vi red i ridhuset och som Erika skrev fick vi byta hästar. Jag red Pärlan och det gick inte så bra, men jag fick avsluta passet med att hoppa ett litet hinder på Dazlatan i galopp så jag är ändå nöjd :)
Idag var det 9 grader ute och soligt, vädret var verkligen härligt. Dazlatan hade en fin rosa rosett i pannluggen :)Vi red i paddocken först och då var alla hästarna lite sega men det gick rätt bra för mig ändån. Efter det red vi galopprundan och då blev hästarna mycket piggare haha. Dazlatan visste att han skulle få galoppera och han började springa fortare och fortare i traven. Sen fick han äntligen galoppera och det tyckte han var jättekul och galopperade på rätt bra. Jag fick jobba lite för att stanna honom haha.
Här kommer en bild från idag!
/ Emma
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress