monsterasryttarna.blogg.se -

Mönsteråsryttarna

Förra helgen
Hej! Nu tänkte jag skriva lite om förra helgen.
På torsdagen red jag själv i paddocken, Erika och Sofia red precis innan mig. Det var fint väder ute den kvällen så det var härligt. Dazlatan var ganska seg men det gick ändå rätt bra! Vi hoppade lite småhinder och då blev han allt lite piggare :) Jag avlsutade med att rida branta backen och galoppera på ett ställe i skogen.
 
På fredagen red jag, Erika och Sofia ut. Vi provade lite nya mysiga vägar. Haha det var lite kul för på ett ställe var det lite svårt att komma upp till en äng, så Sofia som red först red där och Pärlan stannade typ mitt i en brant backe och gick en jätterolig väg. Jag och Erika skulle försöka hitta en bättre väg så vi red mitt inne i en skog medans Sofia ropade på oss och hittade ställen där vi kunde komma upp till ängen på ett bättre sätt. 
 
På söndagen red jag med Erika, Sofia, Fanny och Erikas kompis. Dazlatan var jätteduktig och vi hade lite markarbete. I slutet på ridpasset red jag, Sofia och Fanny spökrundan och hoppade över ett litet hinder där. Det var jätteroligt och hästarna var pigga.
 
På fredagen ryckte jag Zlatans man lite. Han har varit ganska jobbig att rycka innan så vi har inte gjort det, men på fredagen började jag lite och det gick jättebra. Han stod still nästan hela tiden, förutom ibland när han skakade lite på halsen. Jag hade inte så mycket tid på mig så jag hann inte så mycket, jag får väl fortsätta någon annan dag snart igen :)
 
På torsdagen när jag red ut:)
Erika och jag provade lite hjälmar.. jag såg ut som en svamp haha ;)
Bästa ponnyn<3 
Så fin i rosa grimma! <3
 
/ Emma