monsterasryttarna.blogg.se -

Mönsteråsryttarna

Vad har hänt?
 
 
Hej hörrni!
 
Idag har det varit en helt vanlig skoldag och plugg nu på eftermiddagen men nu hinner jag äntligen skriva lite här på bloggen om gårdagens dressyr.
 
Som rubriken lyder; jag undrar verkligen vad som har hänt med Linaria de två senaste ridpassen. Hon har nämligen varit så lugn i galoppen och det har hon knappt varit på hela vintern. Det har varit så spretigt och snabbt och svårt att hantera den men nu har den blivit så himla fin och hon går jättefint på volt!
 
Igår red jag dressyr (igen...) och jag vet ärligt talat inte riktigt vad jag tränade på men hon kändes såå fin, såå lugn och såå bra!  Hon gick så himla fint i traven och hon börjar verkligen mjukna och förstå vilket är jättebra. Det är härligt när man känner och ser resultatet av all den tid man lägger ner på henne. Det känns verkligen skönt.
 
I slutet av ridpasset fick jag hjälp av Emma A som sa hur jag skulle göra när jag skrittar och travar på volten för att hon inte ska skjuta ut bogen oh bara springa iväg. Även där märkte jag mycket resultat redan efter en stund :D
 
Detta var slutet på mitt sportlov! Kram Erika