Mönsteråsryttarna

Årets första tävling
Den första tävlingen iår blev på Blomstermåla ryttarförening (det var en "kvällstävling" som började vid kl. 18). Jag hade med mig Linkan och Erika skulle haft Henkie, men vi fick inte tag i honom så det fick bli Linaria. Det var bara en pay n´ jump så det var inte hela världen. Jag startade i 60cm och 70 cm. Vi har inte tränat så jättemycket den sista tiden så därför hoppade vi inte så högt.
 
När vi skulle åka va Linkan jätteduktig och han gick in i transporten direkt. Väl på plats hjälpte vi till att bygga banan som va på nio hinder. Ganska lätt bana med stort och/eller litet svängutrymme. Framridningen va utomhus, framhoppningen i ridhuset och banan ute. Linkan var jättetaggad inne på framhoppnignen för man hoppade åt den öppna dörren vilket gjorde att Linkan ville sticka ut. Han var också väldigt spänd eftersom Linaria stod utanför ridhuset. Som tur var va jag själv och någon gång var två till där inne. 
 
På banan va Linkan inte alls spänd. Han hade bra tryck i galoppen och mycket framåtbjudning. Det lädde till en felfri runda och en rosett! :D Sen va det dags för Linaria att gå in på banan. Då blev Linkan helt vild och började köra stegringar och han kickade med bakbenen. Han avslutade det hela med en hög stegring. Jag fick hoppa av för att han skulle bli lite lugn, haha. Min 70-runda va unigefär lika bra och det blev en till rosett med hem. Första tävlingen kunde inte börjat bättre!!
/Sofia
Suddig...
Josefin Nilsson

Åh vad kul att det gick så bra! :D

Britten

Massor med GRATTIS till er båda två!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress