Mönsteråsryttarna

Halt häst och uteritt
Hejsan! Denna veckan har vädret verkligen varit upp och ner. I måndags var det sommarvärme ute och vi valde att rida ut en runda, superhärligt var det i värmen. 
I onsdags frös jag jättemycket med jacka och tjocktröja på mig, haha. Vi skrittade fram som vanligt och började jobba hästarna i skritten med halter. Det gick bra och sen skulle vi börja trava. Första stegen fokuserade jag mest på att Pinglan var utåtställd men sedan började jag känna att det inte kändes helt som vanligt. Precis då sa min ridlärare "hon ser halt ut" och jag fick trava en halv långsida till med långa tyglar och i lätt sits för att kolla om hon var det. Och tyvärr så fick jag sitta av min stjärna och leda in henne i stallet igen. Det var supertråkigt men troligtvis har hon trampat snett i hagen eller ute i skogen, så förhoppningsvis är hon bra snart igen.
En favvobild bara för jag älskar henne mest av allt ♥
 
Igår red jag Amber eftersom Pinglan har vila såklart. Vi red ut i skogen med två kompisar. Skrittade och travade fram först och sen red vi in på en superbra galoppsträcka. Så vi galopperade den en gång fram och tillbaka, det var en härlig känsla och det var även sådär lagom varmt ute. Det blev en perfekt uteritt helt enkelt. Att rida Amber igen var också roligt, jag har ju haft henne på foder och hon är en liten favorit hos mig. Igår var hon på superbra humör också och vi var bästa vänner, vilket vi inte alltid är alla dagar ;))
Efteråt tog jag in Pinglan, ryckte hennes man och borstade henne. 
 
Idag var jag med Erika i stallet när hon hoppade Henkie, det var första gången jag såg henne rida Henkie och det var roligt.
 
Kram Emma
Tuva Björnwall

Åh vad söta ni är!!

Svar: Tack finis!
Mönsteråsryttarna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress