Mönsteråsryttarna

Kommenterar toppryttare del 1
 

Roger Yves Bost

Kommentar: Denna mannen har någon av världens värsta ridstilar sett ur mina ögon. För er som inte har sett honom hoppa så kan jag beskriva honom som flaxig, flängig, obalanserad och störande för hästen. Jag klarar knappt av att se det, ändå är det startfältets roligaste ryttare att kolla på eftersom man knappt kan hålla sig för skratt. Hur han ens kan ha vunnit EM-guld är ju helt otroligt. Han var inte värd det om man säger så. Han kan ju inte vara förebild för någon inom ridsporten (?) eller? På något vis måste han ju ändå vara en bra ryttare eftersom han tillhör världseliten. Helt obegripligt enligt mig och han rider verkligen inte bra. Somsagt, ingen ryttare att ta inspiration från! 

 

Edwina Tops Alexander

Kommentar: Edwina har en fantastisk fin ridstil. Hon har stilla skänklar och jobbar i lugna rörelser utan att störa hästen över huvud taget. För mig är hon en förebild då jag tycker hon rider så fantastiskt bra och på något sätt alltid lyckas. Något jag tycker är häftigt är att hennes ben är helt stilla när hon är i luften. De rör sig ingenting. Dessutom har hon ett riktigt bra och mjukt samarbete med hästen. Aldrig att jag har sett henne rida ryckigt och fladdrigt, hon vet ju hur man ska göra! Duktig ryttare och ett otroligt samspel gör detta till en av världens absolut bästa ryttare och helt klart någon man kan ta inspiration av! 

/Erika

Dixi Wonderland

Gör fler såna här inlägg :D Så kul att läsa och unikt för jag har aldrig sett någon annan göra såna här :D

Svar: Så kul att någon tyckte om det! Det ska bli fler delar :D
Mönsteråsryttarna

Britten

Härliga kommentarer! Även okunniga jag kan se hur stor skillnad det är från ryttare till ryttare!

Svar: Ja, de bilderna säger en del ;)
Mönsteråsryttarna

MALIN

Vad roligt :) Kram

Josefin Nilsson

Åh jag kan verkligen bara hålla med dig, Edwina är grymt duktig och när man ser Roger Yves Bost rida får man ju typ ont i magen, haha ;)

Svar: Haha, exakt!! ;)
Mönsteråsryttarna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress