Mönsteråsryttarna

10 hästiga frågor

1. Var och när började din "ridkarriär"? Hösten 2008 på ridskolan Stall Bätteropp, här i Mönsterås. 

2. Vilken var din första favorithäst och varför? Han hette Agent och var en supersnäll c-ponny som bodde på ridskolan. Han var alltid så snäll, glad och ja, helt underbar! Man kunde borsta honom själv och hoppa och galoppera. Tyvärr bröt han ryggen i en transport så de fick avliva honom. :(

3. Vad tycker du om att göra på fritiden, utöver hästarna? Jag tycker om att vara ute och ibland kanske busa med mina kaniner. Min kanin älskar att vara ute så ofta blir det ute med henne. Jag tycker såklart också om att blogga, och jag älskar att fotografera! 

4. Vilken är din främsta styrka inom ridningen? Att hålla mig kvar när hästar busar tvärstannar, vänder eller stannar på ett hinder. För alltså jag har bara ramlat av 6 gånger i hela mitt liv, haha! Annars är det nog hoppning ;)

 

5. Vad behöver du främst träna mer på inom ridningen? Jag tror att jag behöver jobba mer på var jag har mina händer när jag rider. Jag håller dem lätt lite för högt upp när Linaria drar iväg och ofta händer det att jag lägger ner handen, fast tummen egentligen ska vara högst upp. 

6. Har du en favorithäst nu? Vad heter den? Ja, Nynäs Linaria och Henkie som jag rider på nu. <3 

7. Vilken är din favoritfärg på hästar? Jag älskar skäckar! Det är så otroligt fint. Särskilt svarta och vita. Annars tycker jag om fuxar och skimlar. 

8. Beskriv din favorithäst med tre ord. Snabb, ärlig, mysig

9. Beskriv dig själv med tre ord. Glad, tålmodig, stark

10. Har du något mål med bloggningen? Alltså egentligen inte, jag (eller vi) bloggar nog mest för att det är kul. Däremot är det ju väldigt kul när det är många aktiva läsare som kommenterar och gillar bloggen och man får lite feedback. :) 

 

 

Joline

Såå fina bilder!✨

Emelie Andersson

Vilka roliga frågor :)

sv: tack finaste du <3

Svar: Tack! Du får gärna svara på frågorna på din blogg om du vill. Bara kul att läsa :)
Mönsteråsryttarna

Linda

Härlig lista <3

Anita

Kul att läsa :D

Britten

Ja, verkligen härlig lista. Men du glömde en egenskap som du verkligen har gemensam med din "favo-häst"! Du är också jättemysig!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress