Mönsteråsryttarna

Helgens planer
 
 
Då var det äntligen fredag igen och en rolig helg väntar. Hoppas att det härliga vädret håller i sig så man kan vara ute mycket. Detta är Pinglans planer för denna helgen:

Fredag: Ridas igenom, mycket lydnad och lösgörande
 
Lördag: Klubbhoppning, hoppar 30-40 cm igen
 
Söndag: Uteritt
 
I veckan nu hade jag dressyrlektion i måndags och hopplektion i onsdag. På dressyren i måndags fick jag jobba stenhårt, det var verkligen ett jobbigt ridpass. Men det var värt det för Pinglan blev superfin mot slutet, började komma ihop mer i kroppen och jobbade på riktigt bra. Ridpasset var också ganska svårt, ibland vet man inte alls hur man ska få ihop allt så det funkar, jag skulle säga att det ligger mycket tankeverksamhet bakom ridningen för att få ihop alla delar. Det är som ett pussel liksom, som vissa dagar är superenkelt och andra dagar är jättesvårt att lösa. Känner ni igen er i detta?
Hopplektionen är jag också nöjd med. Pinglan hoppade studs-som hon inte gjort alls många gånger jättebra. Vi hoppade sedan två räcken på rak linje. Jag fick inte till båda på en gång, utan fick lägga en volt mellan hinderna. Att rida rakt kan vara så himla svårt ibland, och Pinglan blev vinglig emellan och nästan lite förvånad när det helt plötsligt stod ett hinder framför henne. Men jag tycker ändå att hon (och även jag) har gjort stora framsteg och kommer framåt mer för varje gång vi hoppar. Det ska bli superkul med klubbhoppning imorgon.
 
Vad ska ni hitta på i helgen? kram Emma
 
Nicole

Kul med klubbhoppning! I helgen ska jag nog bara vara i stallet och kanske vara med en kompis. :)

Svar: Ja! Okej, låter mysigt :)
Mönsteråsryttarna

Josefine

Så fina och mysiga bilder!! :D Låter som bra dagar framöver också! :D

Dixi Wonderland

Låter som den perfekta helgen :D

Tuva Björnwall

Så söta bilder!!

Beatrice

Låter som att du kommer/har en rolig helg! Jag är bara hemma och kurerar mig. Kram.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress