Mönsteråsryttarna

Bada eller inte bada
Hallå på er. 
Nu när det har varit långhelg har vi haft fyra ridtillfällen. I lördags var det ju så varmt så vi tänkte inte ens rida, men jag kom på att vi kunde rida barbacka på Henkie och Linaria ner till vattnet. Vi åkte ner och red på kvällen. När vi va vid vattnet testade vi att gå ner med Henkie. Vi har aldig ridit i vatten med honom. Linaria gick först i som vanligt och Henkie gick efter. Han gick i på en gång.Sen när han kom i började han "vifta" med ena frambenet. Det skvätte vatten överrallt. För att han skulle fotsätta framåt fick jag skänkla jättemycket. När jag kom i lite längre började han igen och skvätta, och sen bytte han ben och började veva med det andra benet, hahaha. Det va en sån rolig kännsla att sitta där och det bara skvätte vatten! Även om vi bara gick i till knäna på hästarna var både Henkie och jag helt blöta. Nästa gång får vi någ ta med kameran och filma. 
 
Idag red jag Linakan och Erika Henkie. Först hoppade vi lite i paddocken vilket gick bra och sen red vi ner till vattnet. Men såklart vägrade Linkan gå i. Han bryr sig inte om någonting för han ska bara inte i! Blir riktigt irriterad på honom för han har ju faktiskt varit i en gång förrut. Men jag har bestämt mig för att han ska i i sommar.
 
Sofia 
Tilda Barkselius

Mysigt att rida ner till vattnet!

Linda

Haha älskar bilden!

Anonym

Haha.........så kul ni hade Henkie och du! Lite mysigt att med allt "vattenskvätt"! Och Linkan vågar nog bada lite framöver, tror du inte det?

MartinaOlsson

sv; vad kul att du delade med dig utav din åsikt! :)

Anita

Mysigt att kunna rida ner till vattnet sådär :)

Maria

Undrar om han tyckte om vattnat, eller om han försökte få bort vattnet. Rolig häst!

Josefine

Haha vad roligt! De är bra härliga de "små" liven ;)

elin

Så kul att Henkie gick i med en gång!<3

MALIN

Vad mysigt att rida i vattnet! Kram

Ida

Åh vad kul!! :)

Matilda Berlin

Hahaha, älskar bilden!! =)

anneli

Det låter ju helt fantastiskt att faktiskt få bada med hästarna :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress